انتقال سهم الشرکه برای شرکتهای سهامی خاص خواص نیازمند بررسی و تشریح نحوه نقل و انتقال سهام خواهد داشت. مجموعه هانا ثبت با ارائه مشاوره نسبت نقل و انتقال سهام شرکت با بهترین کارشناسان حقوقی می تواند سهام شرکت سهامی خاص را در کمترین زمان ممکن نقل و انتقال دهید؛ پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
سهام قسمتی از سرمایه شرکت سهامی خاص میباشد که میتواند مشخص کند میزان مشارکت و تعهدات صاحب سهم در شرکت سهامی چقدر است. سهام سندی قابل مبادله میباشد که تعداد سهامی که صاحب در شرکت دارد را به صورت بانام و بینام ذکر می کند؛ البته توجه داشته باشید که سهام ممتاز شرکت با رعایت مقررات قانون تجارت مزایای بیشتری نسبت به سهام عادی خواهند داشت.
در مجموع باید گفت سهام ارزش سهم الشرکه سرمایه شرکت را تشکیل خواهد داد، که پس از انحلال شرکت هر سهامدار بر اساس مبلغ اسمی سهام، سهم خود را دریافت میکند. در صورتی که سهم سهام سرمایی شرکت حق مطالبه مردم پس از انحلال باشد، پس سهام در شرکت سهامی خاص از تساوی حقوقی برخوردار می باشد. این حقوق شامل میزان مشارکت تعهد منافع در شرکت می باشد، لذا برای استفاده از این حقوق دارندگان سهام باید مبلغ اسمی سهام را که پذیره نویسی شده در مهلت مقرر پرداخت نمایند.
انواع سهام در شرکت سهامی خاص
سهام بانام سهم الشرکه است که مالکیت شرکت به صورت بانام و مشخصات صاحب سند بر روی ورقه و در دفتر ثبت سهام شرکت ذکر می کند. پرونده نقل و انتقال سهام در شرکت سهامی خاص با توجه به ماهیت شرکت سرمایه شرکت از شخصیت شرکا در آن اهمیت نخواهد داد.
نقل و انتقال سهام کار آسانی می باشد. یعنی هر شخص می تواند در موقع لزوم با انتقال سهم خودش به راحتی از شرکت خارج شود. به طور کلی باید گفت شرکت سهامی خاص آزادانه روند انتقال سهام را انجام خواهد داد. به طور کلی بر اساس ماده ۴۱ قانون مجمع عمومی می توانید این آزادی را محدود نمایید و شروطی برای انتقال سهام قرار دهید. بدین ترتیب چنانچه در اساسنامه شرکت سهامی خاص شرطی مبنی بر انتقال سهام وجود داشته باشد، نقل و انتقال سهام شرکت سهامی خاص بر اساس آن انجام می شئذ؛ لیکن در صورت عدم شروط در اساسنامه نقل و انتقال سهام شرکت سهامی خاص کاملاً آزاد خواهد بود.
پرونده نقل و انتقال سهام در شرکت مستلزم تنظیم سند رسمی نخواهد بود. اما بر اساس مقررات قانونی تشریفات لازم برای انتقال سهام بانام وجود دارد. چنانچه این تشریفات در هنگام انتقال سهام رعایت نشودف انتقال از نظر شرکت و اشخاص ثالث معتبر نخواهد بود. برای نقل و انتقال سهام در شرکت سهامی خاص تمامی افراد واگذار کننده سهام و گیرنده می بایست مالیات خود را به اداره مربوطه پرداخت کنند. طبق موارد گفته شده مراحل نقل انتقال سهام شامل موارد زیر به ترتیب می باشد.
- تنظیم صورتجلسه
- مراجعه واگذار کننده سهام و گیرنده به اداره مالیات ممیز مالیاتی
- مدارک مورد نیاز جهت نقل و انتقال سهام شرکت سهامی خاص
- ارائه کپی آگهی تاسیس و آخرین تغییرات شرکت
- کپی روزنامه رسمی تاسیس شرکت
- ارائه کپی شناسنامه و کارت ملی تمامی سهامداران فعلی و جدید
- ارائه مدارک ثبتی
شرکت هانا ثبت با توجه به کارشناسان متخصص و مجرب خود افتخار دارد تا خدمات حقوقی در زمینه ثبت شرکت، ثبت برند، ثبت آرم تجاری، ثبت لوگو، نقل و انتقال سهام در شرکت سهامی خاص و نقل و انتقال سهم الشرکه در شرکت با مسئولیت محدود را در اختیارتان قرار دهد. پس برای ارتباط بیشتر با مشاورین حقوقی هانا ثبت با شماره های موجود در تصویر تماس حاصل فرمایید.